|
Виставка-презентація «Освіта України» (Новини та факти :: №43 :: "Навчання та професійні курси") 6 жовтня 2004 року в Національному комплексі «Експоцентр України» відбулося відкриття виставки-презентації «Освіта України», що була організована Міністерством освіти і науки України. |
«Українська бізнес-освіта перевищує середній рівень глобальної бізнес-освіти за рівнем креативу та інноваційності…» (Інтерв'ю :: №44 :: "Навчання та професійні курси") Сучасний офіс з прозорими дверима (все відкрито і доступно), невимушена атмосфера, європейська двомовність, де перша мова — рідна, а друга — англійська... Виявляється, часточка європейського духу є і в Україні. |
«Экзамен в нашей Школе максимально приближен к жизни…» (Інтерв'ю :: №45 :: "Навчання та професійні курси") Этот специалист всегда должен быть «в форме: в стужу и зной, обязан быть доброжелательным и суметь убедить в преимуществе своего товара любого, кто повстречается на его пути. Кроме того, он обязан дотошно контролировать каждого из «своих» клиентов… «Нелегкая профессия» — скажете вы? Да ведь и деньги-то неплохие — успешный торговый представитель зарабатывает от 400 у.е. и выше. |
«Освіта. Робота. Бізнес.» (Новини та факти :: №46 :: "Навчання та професійні курси") Вот уже в восьмой раз Киевский молодежный центр труда Киевской городской госадминистрации при поддержке Министерства Украины по делам семьи и молодежи организовал муниципальную выставку «Освіта. Робота. Бізнес.» |
«Это нонсенс, когда хороший специалист регистрируется на бирже труда…» (Інтерв'ю :: №47 :: "Навчання та професійні курси") Институт рекламы в Киеве существует шестой год. В этом году его первые выпускники получили дипломы бакалавра, а, значит, можно смело говорить о первых успехах в сфере рекламного образования в Украине. Мой собеседник — проректор Института рекламы Сергей ЛИФИНЦЕВ. |
Парикмахер — это почти художник-портретист… (Точка зору :: №48 :: "Навчання та професійні курси") Какие качества необходимы, чтобы стать хорошим парикмахером? Как утверждает мастер парикмахерского искусства Оксана Щитник, это дело требует в первую очередь творчества. «Учиться на парикмахера есть смысл только в том случае, если вы чувствуете в себе внутреннюю тягу именно к этому виду искусства». |
Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій (Аналітика :: №19 :: "Навчання та професійні курси") Коледж — навчальний заклад І рівня акредитації. Розпочав свою діяльність 1964 року як Київський технікум громадського харчування. 2003 року увійшов до складу Національного університету харчових технологій та став коледжем. За ліцензією Міністерства освіти і науки України в коледжі готуються фахівці за освітньо-кваліфікаційними рівнями «молодший спеціаліст» і «бакалавр». |
Звідки гроші ростуть або Як стати бухгалтером (Аналітика :: №21 :: "Навчання та професійні курси") Наближається літо… Для когось це пора відпусток, для когось — шанс опанувати нову професію, отримати необхідні знання, спробувати змінити на краще своє життя. Про це розповідає Світлана ПІДДУБНА, декан факультету післядипломної освіти Університету «КРОК», кандидат філософських наук, доцент. |
Статті 0 по 8 (з 8) |
Сторінки: 1 |
|